Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Geluksengel voor heel veel Blijdschap

Prijs: € 11,95

81 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Blijdschap is een van de zeven basisemoties en geeft energie. Door blijdschap vrijelijk te uiten kom je uit bij pure vreugde die ook naar anderen uitstraalt. 


Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Ze zijn al duizenden jaren lang het symbool van universele liefde, verzoening en contact met het hemelse. Ze zijn een verbintenis bij uitstek tussen het hemelse en het aardse.
Het zijn goede lieve wezens en zij zullen je beschermen in voor- en tegenspoed. Ze stralen vol van hun goede, lieve, mooie en zachte energie.
Niet iedereen gelooft in ze of ervaart hun aanwezigheid bewust, feit is wel dat ze tot de verbeelding spreken. Ze helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.

Deze lievegeluksengel met gekleurd kwastje van suede en diverse bedels is door de handige clip en de sleutelring zowel als tashanger en als sleutelhanger te gebruiken. De totale lengte (inclusief clip) is circa 13 cm.

 

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Happybazaar ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oisterwijk
(Noord-Brabant, Nederland)
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)