Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

verzamelen

Slowakije BU 2019 Beukenbossen van de Karpaten

Prijs: € 27,50

50 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Slowakije heeft exact 20 gebieden / monumenten / objecten die het Unesco status hebben. De voorhistorische beukenbossen van de Karpaten zijn een prachtig stukje natuur waarbij het lijkt alsof de tijd letterlijk heeft stil gestaan. Wanneer men deze bossen betreedt ziet men een stukje ongerepte natuur waar de mens nog geen invloed op heeft gehad. Met een uniek stukje flora en fauna kwalificeert dit gebied zich tot een van de pareltjes van Europa, vele plantsoorten en diersoorten komen uitsluitend in dit gebied voor. Het is dan ook volledig te begrijpen dat dit formidabele natuurgebied in 2007 het Unesco status heeft gekregen. Slowakije geeft elk jaar een BU-set uit die in het teken staat van Unesco. In 2019 heeft Slowakije besloten om de voorhistorische beukenbossen van de Karpaten als thema van deze zeer schaarse BU-set te maken. De BU-set geeft het pracht van de voorhistorische beukenbossen van de Karpaten geweldig weer. Bij het openen van de BU-set ziet men verschillende zeer bedreigde planten en diersoorten die hier voorkomen. Er zijn slechts 2.000 exemplaren van deze BU-set gemaakt.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): SK19-BU0004


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: 0031548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)