Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

verzamelen

San Marino 2 Euro 2019 Filippo Lippi Gekleurd

Prijs: € 69,50

43 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Filippo Lippi geboren (1406-1469) is geboren en getogen in Florence, ItaliŽ. Filippo Lippi werd op jonge leeftijd wees en bracht zijn jeugd door in het Karmelietenklooster in Florence. In zijn jeugd leerde hij in het klooster tekenen en schilderen en al gauw zag men daar de uitzonderlijke kwaliteiten die hij bezat. Zijn inspiratie haalde hij uit de werken van Tomasso Masaccio. Iedere schilder heeft zo zijn leermeester en Filippo Lippi bracht de kneepjes van het vak over aan de zeer bekende kunstenaar Sandro Botticelli. Schilders kregen vooral in die tijd opdrachten en een van zijn bekendste opdrachten zijn de fresco's in de kerk van Santa Margherita in 1459 die hedendaags nog steeds te bewonderen zijn. Cosimo de Medici gaf Filippo Lippi een opdracht in 1434 voor het schilderen van een portret van 'Madonna met kind en twee Engelen'. Dit schilderij hangt nog steeds in Florence in het Uffizi Gallery te Florence. Deze gekleurde 2 Euromunt geeft exact dit detail van het schilderij weer. Men ziet de vrouw (Madonna) met haar kind. Verder wordt de landsnaam San Marino weergegeven met hieronder de naam Filippo Lippi. Links op de munt ziet men het jaartal 1469 en onderin ziet men het jaartal 2019. Deze gekleurde 2 Euromunt van San Marino met als thema: Filippo Lippi is verpakt in een muntencapsule.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we ťcht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): SM19-2EURO7


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: 0031548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)