Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

Portugal FDC 2019

Prijs: € 27,50

34 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

De FDC set Portugal 2019 heeft als thema Aardewerk. Dit Aardewerk, uit de regio Alto Alentejo heeft een karakteristieke kleur doordat er gebruik gemaakt wordt van een speciaal kleisoort. Deze kleur is teruggebracht in de verpakking van de FDC set 2019. Voornamelijk vrouwen maakten gedecoreerde stukken die allemaal een basisfunctie hebben: zoet water opslaan om de dorst van de landarbeiders te lessen en om thuis te bewaren. Portugal geeft extra acht aan de natuur dit jaar en hebben hierdoor de FDC set gemaakt van gerecycled papier. Men voelt direct aan deze FDC set dat men geen plastic in de handen heeft. De Portugese FDC set 2019 bevat alle 8 nominaties. Dit wil zeggen de Portugese 1 cent 2019 tot en met de normale 2 Euro van Portugal 2019. De afbeeldingen op de Portugese munten zijn gebaseerd op oeroude Koninklijke zegels van Dom Afonso Henriques. Op de 1 cent + 2 cent + 5 cent ziet men het Koninklijk zegel uit het jaar 1134. Op de 10 cent + 20 cent + 50 cent ziet men het Koninklijk zegel uit het jaar 1143 en op de 1 Euro en de 2 Euro het Koninklijk zegel uit het jaar 1144. In een cirkel ziet men de vijf wapenborden en de zeven kastelen uit het Wapen van Portugal. Tussen deze wapenborden en kastelen ziet men de landsnaam Portugal en het jaartal 2019. In de buitenste ring van de munten ziet men de 12 sterren van Europa. Diverse munten van Portugal 2019 zullen niet in circulatie komen!

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT19-FDC001


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: 0031548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)