Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

verzamelen

Portugal 7,5 Euro 2019 Architectuur

Prijs: € 11,95

35 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Portugal heeft een 7,5 Euro uitgegeven die in het teken staat van de architectuur. Op dit moment is Carrilho da Graça één van de bekendste architecten van Portugal. Op de voorkant van de munt ziet men een eenvoudige en verfijnde weergave van Social Communication School (Escola Superior de Comunicação Social) ook vaak afgekort als ESCS. Aan de bovenkant ziet men de naam de ontwerper hiervan: Carrilho da Graça. Aan de onderkant ziet men heet jaartal 2019. Op de achterkant van de munt ziet men in het midden het wapen van Portugal. Onderaan de munt ziet men: Republica Portuguesa (Republiek Portual) en bovenin ziet men de waarde aanduiding van 7,5 Euro. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT19-7,5CAR


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: 0031548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)