Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

verzamelen

Nederland 10 Euro 2017 Johan Cruijff Goud Proof

Prijs: € 1.295,-

50 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Johan Cruijff, voluit geschreven Hendrik Johannes Cruijff was volgens velen de beste voetballer ter wereld. Cruijff had een indrukwekkende carrière als voetballer en als trainer. Hij voetbalde in totaal bij zes clubs: Ajax, Barcelona, Los Angeles Aztecs, Washington Diplomats, Levante en bij Feyenoord waar hij zijn voetbalcarrière beëindigde. Als trainer was hij actief bij Ajax en bij Barcelona. Cruijff was bekend om zijn rugnummer 14. Dit nummer kreeg hij bij toeval na een blessure toen zijn oorspronkelijke nummer vergeven was aan een andere voetballer. Hij is daarna nagenoeg altijd met nummer 14 blijven spelen. Cruijff speelde 48 wedstrijden voor het Nederlands elftal. Hij was tevens een markante persoonlijkheid en stond bekend om zijn bijzondere uitspraken. Johan Cruijff bleef na zijn carrière in Spanje wonen waar hij op 24 maart 2016 overleed. Cruijff is geboren op 25 april 1947 en zou in het jaar 2017 de leeftijd van 70 jaar hebben bereikt. Om dit te herinneren is er een bijzondere munt van 5 Euro uitgegeven. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van Cruijff op jongere leeftijd. Aan de linkerkant van de munt ziet men verticaal de naam Johan met daaronder de waarde aanduiding van 10 Euro. Aan de rechterkant van de munt ziet men zijn achternaam Cruijff verticaal geschreven met daaronder geschreven Nummer 14. Op de achterkant van de munt ziet men het portret van Koning Willem Alexander naar rechts kijkend. In de buitenste ring van de munt ziet men de tekst Willem û Alexander û Koning der Nederlanden. Aan de onderkant van de munt ziet men het jaartal 2017 waarbij opmerkelijk is dat dit op de kop / omgekeerd weergegeven is. De kwaliteit van de munt is goud Proof. De munt is verpakt in een luxe houten verpakking en wordt met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): NL17-10JCAU


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nijverdal
(Overijssel, Nederland)
Tel: 0548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)