Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

verzamelen

ItaliŽ 2 Euro 2019 Leonardo da Vinci Gekleurd

Prijs: € 8,75

44 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Leonardo da Vinci is ťťn van de meest bekende personen uit de oudheid die bekend stond als een waar genie. Leonardo da Vinci (1452-1519) is 500 jaar geleden overleden. Leonardo da Vinci was schilder, schrijver, natuurkundige, scheikundige, ingenieur, filosoof, uitvinder, architect en noem zo maar op! Leonardo da Vinci schilderde veel maar maakte vele van zijn werken niet af. Van de schilderijen die hij wel afmaakte zijn de bekendste schilderwerken: de Mona Lisa en Het laatste Avondmaal. Een iets minder bekend schilderij dat hij schilderde in 1489-1490 is: 'De dame met de Hermelijn'. Op dit schilderij wordt een vrouw afgebeeld die een hermelijn vasthoudt. Een hermelijn komt uit de familie der marterachtige, marterachtige zijn roofdieren die overal ter wereld voorkomen. Hermelijnen lijken op wezels en bunzings. Dit schilderij van Leonardo da Vinci hangt in het nationale museum van Krakau. Op de 2 Euro van ItaliŽ 2019 'Leonardo da Vinci' wordt een detail van het schilderij: 'De dame met de Hermelijn' schitterend gekleurd weergegeven. Men ziet het gezicht van een vrouw naar rechts kijkend. Verder worden de jaartallen 1519 en 2019 rechts weergegeven. Links ziet men staan: MAC (de initialen van de ontwerpster Maria Angela Cassol). Ook worden de verweven letters R + I weergegeven: Repubblica Italiana. Deze gekleurde 2 Euromunt is verpakt in een muntencapsule.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we ťcht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): IT19-2EURO4


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: 0031548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)