Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

verzamelen

Griekenland 2 Euro 2019 Manolis Andronicos Gekleurd

Prijs: € 8,75

78 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Manolis Andronicos (1919-1992) is één van de bekendste en beroemdste Griekse archeoloog. Als archeoloog droom je ervan om een unieke opgraving mee te mogen maken. Manolis Andronicos ging daar net een stapje overheen en ontdekte zelf de Macedonische koningsgraven in Vergina. In een compleet ongeschonden graftombe vond hij een gouden kistje die de botten bevatte van koning Philippos II. Deze zijn te bewonderen in het Archelogische Museum van Thessaloniki. Koning Philippos II was koning van Macedonië van 359 tot 336 voor Christus. Het Macedonische Rijk bevond zich in het noorden van Griekenland. Koning Philippus II veroverde onder andere Thessalië en Thracië, zijn veel bekendere zoon Alexander de Grote veroverde grote delen van Azië en Egypte. Het is 100 jaar geleden dat Manolis Andronicos is geboren en deze gekleurde 2 Euromunt geeft weer hoe Manolis Andronicos eruit heeft gezien. Op de munt wordt Manolis Andronicos op latere leeftijd afgebeeld. Links van de munt ziet men in halve cirkel zijn naam Manolis Andronicos in het Grieks staan met de jaartallen 1919-1992. Ook het jaartal 2019 wordt links in het midden afgebeeld. Aan de rechterkant van de munt ziet men de Griekse tekst: Griekenland Democratie. Deze gekleurde munt is verpakt in een muntencapsule.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): GR19-2EURO5


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: 0031548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)