Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

verzamelen

Griekenland 2 Euro 2019 Andreas Kalvos Gekleurd

Prijs: € 8,75

68 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Andréas Kálvos, (1792-1869) kan worden gezien als een van de belangrijkste moderne Griekse dichters. Andréas Kálvos kwam uit een redelijk welvarend gezin en trok op jonge leeftijd naar Florence, Italië om daar te studeren. Andréas Kálvos vertrok vanuit Italië naar Frankrijk maar het grotendeel van zijn leven bracht hij door in Londen. Andréas Kálvos had een unieke manier van dichten en gebruikte een taal, de katharevousa die alleen door een select groep mensen geschreven konden worden. Hij combineerde verschillende stijlen en maakte hiermee zijn eigen stijl. Zijn versbouw kan als nagenoeg uniek worden beschouwd omdat niemand zijn versbouw imiteerden. Zijn werken werden bekend toen Kostis Palamas zijn gedichten tegenkwam en deze bekend maakte aan het grote pubiek. Om te herdenken dat Andréas Kálvos 150 jaar geleden is overleden heeft Griekenland besloten om een 2 Euromunt over hem uit te geven. Op deze gekleurde 2 Euromunt ziet men Andréas Kálvos rond zijn 65e levensjaar. Ook wordt zijn naam links in het grieks weergegeven. Linksboven ziet me de jaartallen 1792-1869 en aan de rechterkant van de munt ziet men de Griekse tekst: Griekenland Democratie. Deze gekleurde 2 Euromunt is verpakt in een muntencapsule.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): GR19-2EURO6


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: 0031548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)