Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

verzamelen

Duitsland 5 Euro 2019 Proof Gematigde Zone

Prijs: € 145,-

72 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Dit is de derde munt uit de Duitse vijfdelige serie van 5 Euromunten die als onderwerp hebben de Klimaatzones van de Aarde. Deze serie munten met een gekleurde ring worden in de jaren 2017 tot en met 2021 uitgegeven. De kleuren van de ringen zijn als volgt: 2017 = rood, 2018 = oranje, 2019 = groen, 2020 = turquoise en 2021 = paars. De Duitse 5 Euro 2019 heeft als thema de Gematigde Zone en heeft een Groene ring. De Gematigde zone ook warm gematigd klimaat genoemd bevindt zich in meerdere gebieden verspreidt over de gehele Aarde. Nederland is het typische voorbeeld van een gematigde zone. Het is gezien het hele jaar een vochtig klimaat met milde temperaturen. Er is sprake van duidelijke seizoenen maar het verschil tussen de winters en zomers zijn niet extreem. Op de voorkant van de munt ziet men een konijntje zittend onder een overhangende tak. Het Konijntje zit in een heuvelachtig gebied, de gekleurde groene ring sluit perfect aan bij de kleur van de Gematigde Zone, namelijk groen. Onderaan de munt ziet men de tekst: GEMÄSSIGTE ZONE (Gematigde Zone). De achterkant van deze serie munten is gelijk. Men ziet in het midden de Bondsadelaar met boven het hoofd van de Adelaar de slagplaats van de munt. De munt wordt op vijf verschillende plaatsen geslagen, dit ziet men aan de letter van de slagplaats en aan de kleur van de Groene ringen. Aan de onderkant van de munt ziet men het jaartal 2019. In de buitenste ring van de munt ziet men de landsnaam Bundesrepublik Deutschland (Bondsrepubliek Duitsland). Verder ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro met daaromheen ongelijk verdeeld de 12 sterren van Europa. Verder ziet men meteen de Groene ring. Deze is gemaakt van het materiaal Polymeer. Het randschrift van de munt is KLIMAZONEN DER ERDE = Klimaatzones van de Aarde. De kwaliteit van de munten is Proof, dat wil zeggen dat de munten met een speciaal stempel geslagen zijn. De munten zijn verpakt in een luxe verpakking van Plexiglas waar in deze prachtige munt nog meer tot zijn recht komt. Om deze verpakking is een groene band gemaakt om nog eens extra deze munt met de groene ring te benadrukken. De serie bestaat uit alle 5 slagplaatsen!

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): DE19-5EUROP


Reageer nu!

Contact-informatie

Eurocoinhouse ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: 0031548618384

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)