Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

verzamelen

Gedachtenisprentje eerste communie (S030)

Prijs: € 70,-

110 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Prachtig gedachtenisprentje, uitgevoerd in kleurensteendruk door de firma K. Vande Vyvere-Detyt in Brugge, ter gelegenheid van de eerste heilige communie van Celina De Vlamynck, gedaan in de St. Michielskerk in Brugge op 7 april 1889.
Voorstelling van het Heilig Hart van Jezus, slachtoffer der Liefde, prachtig omkaderd door kleurrijke guirlandes van fruit en bloemen. Het prentje is gesigneerd " H. Bonner ", vermoedelijk de toenmalige priester van de vermelde kerk ( het handschrift van de signatuur is hetzelfde als de ingevulde naam van het meisje, de naam van de kerk en de datum ).
Het prentje is ingelijst achter glas.
Afmetingen : excl lijst : 28 x 18 cm; incl lijst : 31 x 21,5 cm.
Ondanks het feit dat de witte randen van het prentje iets vergeeld zijn en wat roestvlekjes vertonen is dit een prachtig tijdsdocument en een unieke gelegenheid voor elke verzamelaar en een eye-catcher voor elke verzameling ! BUITENKANS !!! SCHERPE VERLAAGDE PRIJS !
Bekijken en afhalen ter plaatse mogelijk mits voorafgaande afspraak ( aanbevolen wegens hoog beschadigingsrisico tijdens verzending ).
Verzending : via Bpost : zelf afhalen in postkantoor, postpunt of pakjesautomaat van uw keuze : 4,70€
levering aan huis (Bpack 24h) : 5,70€
De vermelde verzendkosten zijn ten laste van de koper bovenop het bod en gelden enkel voor zendingen binnen België; voor zendingen naar het buitenland : tarieven op aanvraag.
BEKIJK ZEKER OOK MIJN ANDERE AANBIEDINGEN !

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Deinze
(Oost-Vlaanderen, BelgiŽ)
Tel: +3251634988

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)