Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

KERMISGRIJPER GRIJPKRAAN KRAAN

Prijs: € 600,-

156 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Deze grijpkraan is een orginele grijper van de kermis. Ach, wat een mooie nostalgie! Voor de horeca en detailhandel is het een heuse MONEY MAKER! Deze machine kan honderden euro's per week vangen. Nu te koop voor maar €600,-

 

Deze MONEY MAKER kermisgrijper staat prachtig in bijvoorbeeld restaurants, eetcafe's, bars, kroegen, coffeeshops, etc. Op feesten en partijen, bij de catering, evenementen, kerstmarkten, snoepwinkels, braderie, in delicatessenzaken trekt deze leuke grijper extra klanten.... en extra euro's.

 

Een eurootje is er zo ingeworpen en de geldla zit elke week bomvol! Leg er als ondernemer leuke dingen in en hoppakee.. het geld stroomt binnen. Het is een tweegrijper, dat trekt extra mensen, want samen is leuker dan alleen. En 2x zoveel geld inworp.

 

Grijpkracht, muziek en muntinworp zijn instelbaar. Muntinworp in euro. De grijper staat op wielen en is makkelijk verplaatsbaar. Afmetingen: 130 x 130, hoogte 190 cm. Prijs slechts 600€. Dat is binnen een paar maanden terugverdiend. Zeker in het hoogseizoen voor de horeca.

 

HERFSTACTIE: gratis bezorging door heel Nederland.

Contact: Jac Nijskens, 06-53146945

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Beesel
(Limburg, Nederland)
Tel: 0653146945

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)