Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Diamond Painting Bloemen Hart 30x30cm

Prijs: € 22,95

184 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

De nieuwste rage: Diamond Painting !
U maakt met onze complete pakketten eigenhandig de mooiste creaties.  Door de vele kleuren en details wordt het eindresultaat prachtig sprankelend. Of u er voor kiest de Diamond Painting in te lijsten of te spannen om een houten frame maakt niet uit, het zal elke ruimte van uw huis fantastisch opfleuren.
Iedereen die al eens aan Diamond Painting gedaan heeft kan het u vertellen: niets werkt zo ontspannend als het opbouwen van deze geweldige schilderijen. Werkt u liever alleen? Of samen met uw vrienden/vriendinnen? Voor iedereen is er wel iets te vinden in ons assortiment.
De Diamond Painting pakketten van JobaStores® zijn uit eigen productie waardoor wij ons kunnen onderscheiden op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak en ondersteuning. Al onze pakketten zijn voorzien van een uitgebreide Nederlandstalige handleiding, duidelijke checklist, complete toolkit en canvas en diamond steentjes van hoogwaardige kwaliteit.
Ook alle aanvullende accessoires zijn bij ons te vinden, denk hierbij aan LED lightpads waarmee het patroon nog duidelijker te zien is en ontspannend werkt voor de ogen, sorteerdoosjes in verschillende maten, luxe toolkitjes, extra wax, enz.

Afmeting Canvas: 35x35cm
Afmeting Afbeelding: 30x30cm
Bedekking: Volledig
Vorm Steentjes: Vierkant
Aantal Kleuren: 40
Wordt geleverd met tools en Nederlandse handleiding.
Wordt geleverd zonder frame.
Leg na ontvangst het doek voor +- 8 uur onder een boek.

Reageer nu!

Contact-informatie

JobaStores® ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hoogvliet
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)