Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

verzamelen

Cascade Bluff MTG Magic the Gathering mint nieuwstaat

Prijs: Nader overeen te komen

353 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Cascade Bluff in nieuwstaat, (mint condition)

De Foto is een 300dpi scan van de voor en de achterkant van de daadwerkelijke kaart.

Ik reageer snel en heb al jaren ervaring met het verkopen van Magic speelkaarten. Door mijn volle werkweek en drukte met de kaarten kan ik helaas geen mensen thuis meer ontvangen en doe ik de afhandeling per verzekerde pakketpost. Met volledige garantie.

 

De kaart gaat in een dubbele sleeve van Dragon, een deck protector en wordt verstuurd in een bubbelenvelop van Airpro verstevigd met een kartonnen backing. Mocht er ondanks alles toch iets gebeuren tijdens de verzending krijgt u onmiddelijk uw geld teruggestort.

 

Ik sta geheel garant voor een correcte afwikkeling. Ik garandeer een uitstekende staat van de kaart en een snelle en zorgvuldige verzending. Mocht de kaart beschadigd zijn op welke manier dan ook of duurt de verzending te lang krijgt u zonder vragen onmiddelijk het volledige aankoopbedrag teruggestort.

De verzendkosten zijn inclusief. (gratis, dit betekend dat het hoogste bod het nettobedrag is, de verzendkosten inclusief verzekering neem ik voor rekening) U kunt betalen via Paypal, bankoverschrijving of aangetekende post. 

 

Voor verdere vragen mailt u me alstublieft. Mijn telefoonnummer staat bij de advertentie maar op een mailtje kan ik meestal sneller reageren.

Mvg Tobias de Laar

 

tobiasdelaar87@gmail.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Utrecht
(Utrecht, Nederland)
Tel: 0619997097

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)