Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

Gratis

Prijs: Gratis

1.021 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Bent u van plan om binnenkort een gokkast te gaan kopen?

Lees dan eerst deze advertentie rustig door. Dat kunt u een hoop narigheid voorkomen.

Ik ben zelf een verstokt gokkast verzamelaar waardoor ik door schade en schande al een hoop heb meegemaakt en een stuk wijzer ben geworden door de jaren heen.

Als u een kast wilt gaan kopen laat u dan NOOIT overhalen door mooie verkoop praatjes van de verkoper. Ook ik ben hier in het verleden enkele keren ingetrapt helaas.
Ook kunnen de gebruikte teksten in de advertenties u vaak om de tuin leiden met NIET waarheden.

Help mij met delen van deze advertentie. Samen sterk tegen oplichters en flessentrekkers

Hier enkele tips als u bij een kast gaat kijken. Controleer dit ook echt voor u tot aankoop over gaat.

Test de kast altijd uitvoerig op de complete en algehele werking. Laat u niet afleiden of opjagen door zogenaamde tijdsdruk van de verkoper omdat deze nog een afspraak heeft.

Zorg er altijd voor dat u zelf ziet dat de kast opstart (Het liefst een koude start). Een kast die al aanstaat wilt nietper definitie ook probleemloos opstarten.

Vraag en controleer altijd in welke staat de geheugen batterij verkeerd en wanneer deze voor het laatst is vervangen. Controleer de computer op batterij lekage.
Vaak worden kasten verkocht met de nodige schade aan de computer. Dit wil niet zeggen dat de kast het dan op dat moment niet juist doet maar uiteindelijk zal deze toch hierdoor kapot gaan. Een goede batterij ziet er mooi glimmend en schoon uit en niet dof of voorzien van witte aanslag. Kijk ook goed of er op de plaats van de batterij geen aanslag zit.

Zorg dat u ook kleingeld bij heeft of in huis zodat u de munt aanname en uitbetaling kunt controleren.

Een goed werkende gokkast voor weinig geld bestaat gewoon weg niet. Dus laat kasten die voor een paar euro worden aangeboden links liggen of neem eerst ruim de tijd om alles wat u weten wilt te controleren.

Wat ook vaak een goede controle kan zijn is dat u de kast door de verkoper laat bezorgen. Dan weet u zeker dat de kast nog niet is aangeweest op dat moment en wanneer een kast niet juist werkt zal een verkoper niet al die moeite gaan doen om met de kast te gaan slepen op de gok dat deze het bij u wel doet.

Als 1 van deze tips afwijken met de werkelijkheid of het word door de verkoper niet toegelaten dit te controleren en u heeft zelf geen verstand van het repareren van een gokkast laat dan de machine voor wat hij is en blaas de koop af. Anders zal dit u achteraf altijd geld gaan kosten om het probleem of problemen te laten oplossen door een erkend vakman. Een kapotte gokkast is dan ook niks waard en eerlijk gezegt afval voor het grovevuil.

Heb zelf een grote verzameling gokkasten en heb zelf ook al het een en ander meegemaakt. Ik hoor en zie vaak mensen achteraf klagen dat ze zijn beetgenomen en het woord opgelicht komt ook geregeld voorbij. U kunt dit zelf door de tips die ik u meegeef al voor een groot deel beperken.

Mijn eigen ervaring is dat als u een kast koopt bij een particulier deze meestal niet weten waar ze over praten waardoor er verkeerde informatie word verstrekt.

Ook de prijzen tussen particulier en vakman (zo noem ik het maar even) verschillen niet bijster veel, maar een goede werking daarintegen meestal wel.

Heb ook ervaren dat de meeste patriculieren zelden tot nooit onderhoud aan een kast geven of laten geven omdat dit gezien word als zonde van het geld. En als er dan een probleem ontstaat gaan ze eerst zelf in de kast aan de gang omdat deze het vorige week nog gewoon deed. Dus het kan volgens hun nooit veel zijn.

Ook de plekken waar u terecht kunt om iets te laten maken zijn er niet zoveel. Wisselen van spullen kunnen we allemaal maar het kapotte onderdeel ook daadwerkelijk repareren is een heel ander verhaal.
Reparatie van een gokkast is best gecompliceerd en zonder ervaring komt het meestal niet goed.

De reden dat ik dit wil vermelden is dat de dagen dat we ons binnen willen kunnen vermaken er weer aankomen
en mensen er dan niet goed over nadenken wat en waar ze hun aankoop doen.

Van alle aanbieders op deze site zijn er maar en hand vol betrouwbaar en of hebben ook daadwerkelijk echt kennis van zaken.

Ik kijk zelf graag in deze rubriek want je weet nooit of er nog een kast voorbij komt die ik nog graag zou willen toevoegen in mijn collectie. Vind het persoonlijk daarom ook erg jammer en stoor me er ook best wel aan dat er mensen bij zitten die denken lekker wat bij te verdienen over de rug van de onwetendheid van eventuele kopers van een gokkast.

Als u echt graag een gokkast wilt hebben maar het geld ontbreekt spaar dan even verder en koop een goed werkende kast bij iemand waar u ook het idee van heeft dat deze persoon weet waar hij over praat. Ik zie erg vaak voorbij komen dat er iets aan de kast mankeert en dit wel een kleinigheid moet zijn zoals een zekering of wat dan ook. Als dat ook echt zo was hadden ze het zelf wel vervangen zodat ze bij de verkoop de kast ook werkend kunnen laten zien.

Ik hoop niet dat er nou mensen zijn die zich aangevallen voelen want dat is ook weer niet mijn bedoeling. Ikzelf vind het leuk als vooral de oude gokkasten in leven blijven op een leuke en eerlijke manier.

Wat de foto betreft deze komt van internet. Ik wou liever geen eigen foto plaatsen.

Veel speel plezier allemaal en succes met de aankoop van een goede kast.

Er zijn blijkbaar toch mensen die zich aangevallen voelen in hun handel en die het nodig vinden mij te bedreigen en deze advertentie proberen te laten verwijderen. Ik vind dat mensen die opzettelijk kapotte spullen verkopen niet thuis horen op een site als deze. Het is gewoon weg geen stijl. Ook marktplaats zou hier een oogje in het zeil kunnen houden als er klachten komen over een aanbieder die steeds maar rotzooi aan de man probeert te brengen. Nou er enkele hier niet mee eens zijn zal ik deze advertentie blijven plaatsen, want ik sla blijkbaar de spijker op zijn kop. Ook word deze advertentie steeds verwijdert omdat de waarheid blijkbaar niet vermeld mag worden. Zodra er iemand klaagt en een tip stuurt naar marktplaats halen ze hem zonder controle op de melder van internet. Ik ben reeds met pensoen dus tijd genoeg om hier aandacht aan te besteden.

Het zou fijn zijn als de rotte appels ook worden verwijdert dan is deze advertentie niet meer nodig.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Blaricum
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)